Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%6.6g11kcal1.3g0g0.7g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g4.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Punajuuri 4.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g43kcal3.4g2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko36g22kcal1.7g1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal0.9g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g60kcal4.7g2.8g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114