Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 4.8g6kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g5g20kcal0g5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini4g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.2g7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Porkkana 8.6g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g230kcal2.4g26.4g12.4g0.6g
Valittu annoskoko36g115kcal1.2g13.2g6.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g58kcal0.6g6.6g3.1g0.2g
Arvot/100g100g320kcal3.3g36.8g17.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944