Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki16g11kcal1.9g0.6g0g0g
Edam 24% (Arla)9g30kcal2.4g0g2.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnälese 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.5g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g116kcal10.8g3.2g6g1g
Valittu annoskoko36g58kcal5.4g1.6g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal2.7g0.8g1.5g0.3g
Arvot/100g100g161kcal15g4.4g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577