Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g23g75kcal2.9g15.3g0.3g1.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g3.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.8g15kcal1.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g227kcal8.4g31g7.6g3g
Valittu annoskoko36g114kcal4.2g15.5g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna18g57kcal2.1g7.8g1.9g0.8g
Arvot/100g100g314kcal11.6g42.9g10.5g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333