Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.5g8.5kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g41kcal1.4g3g2.6g1.2g
Valittu annoskoko36g21kcal0.7g1.5g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.4g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g4.2g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060