Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 1.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g24kcal0.6g3.6g0.4g0.6g
Valittu annoskoko36g12kcal0.3g1.8g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g34kcal0.8g5g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097