Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.6g0.7g1g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g6.2g20kcal0.1g0g2.2g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g1.2g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g228kcal5g34g7.4g2.2g
Valittu annoskoko36g114kcal2.5g17g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna18g57kcal1.3g8.5g1.9g0.6g
Arvot/100g100g317kcal6.9g47.2g10.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241