Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g28g40kcal5.6g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Lanttu 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g95kcal12.2g0.4g4.8g0.2g
Valittu annoskoko36g47kcal6.1g0.2g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal3.1g0.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17g0.6g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893