Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna, omega, 1 kpl1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.6g11.3g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g207kcal3.8g29.2g7.8g1.6g
Valittu annoskoko36g104kcal1.9g14.6g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g52kcal1g7.3g2g0.4g
Arvot/100g100g287kcal5.3g40.4g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693