Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 3.2g2kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana 8.4g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g2.8g10kcal0.8g1.6g0.1g0.1g
Grahamjauho 2.2g7.1kcal0.2g1.3g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g75kcal2.4g10g2.4g1.4g
Valittu annoskoko36g38kcal1.2g5g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal0.6g2.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g104kcal3.3g13.9g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237