Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g6.2g22kcal0.5g4.9g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell7.8g8.4kcal1.9g0g0g0g
Pesto rosso1.1g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Findus thai wokkivihannekset7.8g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g80kcal5g11.2g1g0.6g
Valittu annoskoko36g40kcal2.5g5.6g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal1.3g2.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g111kcal7g15.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823