Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen5.3g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Katkarapu 5.9g4kcal0.8g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%5.9g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g26kcal2g2g1g0.4g
Valittu annoskoko36g13kcal1g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181