Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)7.8g27kcal0.9g5.5g0.1g0.6g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen16g19kcal2.8g0.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia3.9g5.9kcal0.7g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g114kcal9.2g13g3g1.4g
Valittu annoskoko36g57kcal4.6g6.5g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal2.3g3.3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.1g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927