Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g14kcal0.2g1.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko36g7kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g19kcal0.3g2.5g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671