Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa24g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%7.8g20kcal1.2g0.2g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g54kcal3g2.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko36g27kcal1.5g1.1g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal0.8g0.6g1g0.2g
Arvot/100g100g75kcal4.2g3g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175