Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g0.9g3.1kcal0g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 7.3g8.2kcal1.5g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali5.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g94kcal4g6.6g5.6g0.4g
Valittu annoskoko36g47kcal2g3.3g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal1g1.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g131kcal5.5g9.1g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282