Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kahvikerma hyla Valio1.2g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g16g30kcal3.1g0g1.8g0g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.2g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g68kcal6.2g1g4g0.4g
Valittu annoskoko36g34kcal3.1g0.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1.6g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g95kcal8.6g1.4g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139