Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Pennepasta, Gallo9g31kcal1.2g6.3g0.1g0.6g
Herkkusieni 7.8g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 8.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton2.8g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g6.2g0.9kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g88kcal3.6g12.8g2.2g1.4g
Valittu annoskoko36g44kcal1.8g6.4g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal0.9g3.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g122kcal5g17.7g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605