Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.4g4.4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kaurahiutale 1g3.9kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Auringonkukansiemen 3.9g23kcal0.9g0.5g1.9g0.2g
Siirappi 0.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g153kcal4.8g20.6g5g1.8g
Valittu annoskoko36g77kcal2.4g10.3g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna18g38kcal1.2g5.2g1.3g0.5g
Arvot/100g100g213kcal6.7g28.6g6.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453