Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 19g16kcal3.4g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.2g0.8kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)3.1g10kcal1.2g0g0.6g0g
Korppujauho 1.2g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 0.9g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g85kcal10g2.8g4g0.2g
Valittu annoskoko36g43kcal5g1.4g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal2.5g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g119kcal13.9g3.9g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171