Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g7.8g22kcal0.3g5.3g0g0.7g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g220kcal1.6g29.6g10.6g1.4g
Valittu annoskoko36g110kcal0.8g14.8g5.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g55kcal0.4g7.4g2.7g0.4g
Arvot/100g100g303kcal2.2g40.8g14.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161