Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g7.8g27kcal2g0.2g2.1g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g1.9g8.2kcal0.4g0.7g0.4g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 16g3.7kcal0.3g0.3g0g0.4g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät11g11kcal1.8g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g100kcal9g2.6g5.6g0.8g
Valittu annoskoko36g50kcal4.5g1.3g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal2.3g0.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779