Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytkerma4.2g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g36kcal0.8g3g2g0.6g
Valittu annoskoko36g18kcal0.4g1.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.2g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.1g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943