Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g10g6.2kcal1g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Mantelilastu (A la meira)4.2g25kcal1g0.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g171kcal6.8g2.2g15g0g
Valittu annoskoko36g86kcal3.4g1.1g7.5g0g
Annoskoko puolitettuna18g43kcal1.7g0.6g3.8g0g
Arvot/100g100g236kcal9.4g3g20.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231