Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g8.3g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g135kcal7.6g1g11g0.2g
Valittu annoskoko36g67kcal3.8g0.5g5.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g34kcal1.9g0.3g2.8g0.1g
Arvot/100g100g185kcal10.5g1.4g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492