Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 8.3g1.5kcal0.2g0g0g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell6.3g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g4.2g6.7kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g53kcal3.8g2.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko36g27kcal1.9g1.1g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal1g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g73kcal5.2g3g3.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901