Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g7.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.2g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%3.8g8.3kcal0.1g0.2g0.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Mansikkahillo 7.8g18kcal0g4.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g142kcal2.6g22.6g4.2g0.8g
Valittu annoskoko36g71kcal1.3g11.3g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g36kcal0.7g5.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g197kcal3.6g31.3g5.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262