Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 16g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Pekoni, paistettu 5.3g27kcal0.9g0g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g4.7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g112kcal6g1.2g9g0.8g
Valittu annoskoko36g56kcal3g0.6g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal1.5g0.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018