Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Nauris 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.9g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g34kcal0.4g2.8g2g1.2g
Valittu annoskoko36g17kcal0.2g1.4g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.1g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g47kcal0.6g3.9g2.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566