Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee25g31kcal5.3g0g1g0g
Osterikastike, Blue Dragon3.8g4.5kcal0.1g1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g97kcal11.2g4g3.8g0g
Valittu annoskoko36g49kcal5.6g2g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal2.8g1g1g0g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.5g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=374312