Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g1.1g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl5.7g21kcal0.7g4.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Puolukka 5.5g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Mustikka metsä- 8.8g3.9kcal0g0.6g0.1g0.3g
Neljänviljanhiutale 1.3g4.3kcal0.1g0.8g0g0.2g
Fariinisokeri0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g154kcal2.8g22.4g5.4g2g
Valittu annoskoko36g77kcal1.4g11.2g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna18g38kcal0.7g5.6g1.4g0.5g
Arvot/100g100g211kcal3.8g30.8g7.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260