Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 11g4.2kcal0.1g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g32kcal2.2g2.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko36g16kcal1.1g1.1g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g8kcal0.6g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3g3g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711