Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Hermesetas -neste0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Voi 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g96kcal7g9.8g3g0.4g
Valittu annoskoko36g48kcal3.5g4.9g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal1.8g2.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.5g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517