Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lanttu 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki7.5g19kcal0.9g0.4g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g52kcal2g3.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko36g26kcal1g1.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.5g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2.8g4.4g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754