Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g21g30kcal3.4g0.6g1.6g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)6.2g3.7kcal0g0.3g0.2g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g5g18kcal0.4g3.8g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g107kcal7.6g10g3.8g0.2g
Valittu annoskoko36g54kcal3.8g5g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal1.9g2.5g1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g13.8g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056