Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g8.8g11kcal1.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki4.4g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g42kcal4.2g2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko36g21kcal2.1g1g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal1.1g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g58kcal5.8g2.7g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408935