Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Rasvaton maito viro (Alma)4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Ohrajauho 4g13kcal0.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g127kcal4.4g23.4g1.2g1.4g
Valittu annoskoko36g64kcal2.2g11.7g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal1.1g5.9g0.3g0.4g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369