Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria16g23kcal2.5g0.4g1.2g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2g4.5kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g97kcal9.2g1.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko36g48kcal4.6g0.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal2.3g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g133kcal12.6g2.2g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311