Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g72kcal4.8g2.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko36g36kcal2.4g1.3g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g18kcal1.2g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.6g3.6g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397126