Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 2.2g8.4kcal0.8g1g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g24kcal1.8g3.2g0.2g1.2g
Valittu annoskoko37g12kcal0.9g1.6g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g6kcal0.5g0.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g33kcal2.5g4.4g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223437