Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g26kcal2.2g0g1.9g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.5g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g89kcal5.6g1.2g6.8g0.6g
Valittu annoskoko36g45kcal2.8g0.6g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.4g0.3g1.7g0.2g
Arvot/100g100g123kcal7.7g1.7g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513