Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g3.5g12kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Atria kevyt jauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 12g3.1kcal0.4g0.4g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g102kcal9.6g5.8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko36g51kcal4.8g2.9g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal2.4g1.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.2g8g6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147507