Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7.9g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g3g7.8kcal0.4g0.1g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g38kcal1.2g4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko36g19kcal0.6g2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.3g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.5g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585