Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g11g30kcal1.9g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g101kcal5g1.2g8.4g0.4g
Valittu annoskoko36g51kcal2.5g0.6g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal1.3g0.3g2.1g0.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.6g11.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459