Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seiti x-tra10g8.3kcal1.8g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g61kcal4.2g4g3g0.2g
Valittu annoskoko37g31kcal2.1g2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.1g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.8g5.5g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842