Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus16g4.7kcal0.3g0.8g0g0.5g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.1g10kcal0.8g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g83kcal9.6g1.8g4g1g
Valittu annoskoko37g41kcal4.8g0.9g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal2.4g0.5g1g0.3g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.5g5.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890