Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.5g15kcal0.5g0.2g1.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g91kcal4.4g2.8g7g1.2g
Valittu annoskoko37g46kcal2.2g1.4g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal1.1g0.7g1.8g0.3g
Arvot/100g100g125kcal6g3.8g9.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070