Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g6.3g4kcal0.7g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3kcal0g0.8g0g0g
Mansikka 13g5.8kcal0.1g1.1g0g0.2g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g6g24kcal0.5g3.7g1g0.2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g5g11kcal0.2g0.3g1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g2.5g13kcal0.2g1.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g169kcal3.6g15.4g10.6g0.8g
Valittu annoskoko37g85kcal1.8g7.7g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g42kcal0.9g3.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g231kcal4.9g21g14.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316