Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g16g33kcal2.3g0.3g2.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g14g8.2kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g92kcal4.8g1.8g7g0.2g
Valittu annoskoko37g46kcal2.4g0.9g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal1.2g0.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.6g2.5g9.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565