Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Maito,kevyt (valio) 100g4.7g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 5.6g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g187kcal3.6g26.4g7g0.8g
Valittu annoskoko37g94kcal1.8g13.2g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g47kcal0.9g6.6g1.8g0.2g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287